Hvordan man bliver en ishockeyspiller. Egenskaber og nuancer.


Ishockeyspiller er et erhverv for rigtige mænd. Allerede som barn drømmer drenge om at stå på skøjter på en rigtig isarena, men for det meste starter det hele med en skøjtebane foran huset. Stor spildynamik, bevægelseshastighed på banen, manuel smidighed, anerkendelse af holdets bedste spiller - hvordan kan du ikke blive en fan af hockey, fordi disse følelser kan du ikke få andre steder!

En ishockeyspiller er en del af et hold på seks spillere. Hovedformålet er at slå modstanderholdet. Selv hvis du ikke bliver professionel spiller, kan du altid støtte dit yndlingshold Besøg dette link.

Karakteristika ved erhvervet.

Holdet består af tre angribere, to forsvarsspillere og en målmand. I de såkaldte overtider (når vinderen ikke er afgjort i den ordinære spilletid) kan der være færre spillere. Fra 2016 er det kun de to hovedspillere og målmanden, der er tilbage på banen. Under alle omstændigheder udfører alle kun deres nøje tildelte roller i spilprocessen: angribe, forsvare, fange pucks.

Angrebs- eller fremmedzone. Denne spillestil indebærer, at man bevæger sig over på modstanderens side. Hovedformålet er at holde pucken ved den blå linje uden at lade den gå til din side af banen. Denne form for forsvar er meget effektiv, når holdene har en aggressiv taktik.
Midt i risikozonen. Denne position er baseret på at stoppe spilleren med pucken fra modstanderholdet. Når den blå linje er overskredet, skal forsvareren presse angriberen mod kanten af banen og blokere for alle afleveringsforsøg.
Spiller i egen zone. Denne taktik bruges, når du forsøger at nå dit eget mål og forsvare det. Holdets angriber bliver den vigtigste mand, og hele spillet er baseret på ham. Forsvarsspillerne er forpligtet til at føre flokken til kaptajnen eller til at løbe selvstændigt med flokken ud af deres eget mål.
De tre angribere er forpligtet til at gå mod modstanderens mål og skyde pucken ind i det. Den midterste angriber er anfører, og de to andre assisterer ham i spillet.

Centerforward er ansvarlig for at indlede et gennembrud til målmanden, arrangere afleveringen af pucken og derefter kaste den i mål. Han spiller også en direkte rolle i forsvaret af sit eget mål. Kun de bedste spillere spiller på denne ansvarsfulde position. De har evnen til at være en god leder, der kan være et godt eksempel for andre og træffe vigtige beslutninger i farlige situationer.

Indkastet i starten af spillet er helt afhængig af angriberens dygtighed. Det kan gøre hele forskellen senere hen, så du skal reagere på den bedst mulige måde. Det videre spil bør også baseres på denne aktion.

Forwards er placeret strengt til venstre og højre for kaptajnen. Hovedformålet er at gennemføre afleveringskombinationer til de forreste spillere. Spillere, der er aggressive og dygtige, placeres på disse positioner. Puckhåndtering nær banden og i hjørnerne af banen er de vigtigste områder at spille på. Deres taktik er at finde åbne områder, hvor de kan lave afleveringer eller forsøg.

Lateralforwards er ansvarlige for at sikre, at holdet spiller sikkert på siderne af banen. For at vinde besiddelse kan de udføre handlinger, der har til formål at eliminere deres modstandere fysisk. De presser ham mod brættet, slår ham ned med høj hastighed og i ekstreme tilfælde slår de ham med næverne. Udviklingen af fysisk styrke spiller en vigtig rolle i træningen.

Målmanden beskytter sit mål mod at blive ramt af pucken. Hans udstyr er det mest massive af alle spillerne på holdet. Store puder på fødderne, handsker med greb og en speciel stav er kendetegnende for en målmand. Han kan generelt kun få pucken tilbage eller gribe den, han kan ikke skyde som i fodbold.

Holdets taktik må ikke give modstanderen mulighed for at skyde på mål. Målmanden er kun en støtte for forsvaret, mens forsvarsspillerne er hovedforsvaret.
Alle spillere skal have en høj konditionsstandard.

Fordele og ulemper ved erhvervet.

Fordele:

Høje lønninger;
verdensomspændende anerkendelse og beskyttelse af din nations ære;
at holde sig selv fysisk i form;
er efterspurgt af hold af international betydning;
præsentationer, interviews, fans.

Ulemper:

Hårde betingelser for træning og diæter;
konstant rejse med holdet;
muligheden for at blive såret eller slået;
udelukkelse fra ligaen på grund af overtrædelse af regler eller sygdom;
antallet af år i spillet er stærkt begrænset, kun de unge spiller her;
Foragt fra fansene, hvis holdet taber.

Karrierestige og udsigter.

Alt starter med, at en forælder sender sit barn til en idrætsskole for børn. Så er der junior-, ungdoms- og ungdomsskoler. Voksne spillere går allerede videre til ligaen, og derfra kan de slutte sig til landsholdet eller underskrive en kontrakt med NHL's verdenshold. Det er NHL, der betaler hockeyspillerne mest.





Home 360 Virtual Tours
& HDR Photography
360 Virtual Meeting
& Sales System
About Us Contact
9c337ea68fbd4575ed9dd6e2ec10b095